2010. augusztus 1., vasárnap

Isabella's lullaby

This was composed for a fanfiction written by Spirit Bliss. Check out her website here.
I used my own photographs for the video.

30 megjegyzés:

  1. hát ez gyönyörű lett
    nagyon ügyes avgy
    grat hozzá
    puszy
    kitty

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szám!
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Ez telleg nagyon szep lett, csak igy tovabb :)Majd felrakod legyszi a kottajat is? Most nagyon sok kedvet kaptam hogy elkezdjem olvasni a fanfictiont! (Az elozo uzenetet helyesirasi hiba miatt toroltem :S)

    VálaszTörlés
  5. Szia(:
    Most jó lenne valami frappáns dicséretet írni, amolyan művészlélek-a-művészléleknek típusú akármit. De egyszerűen nem megy.
    Gyönyörű a darabod, és hihetetlennek tűnik, hogy valaki 15 évesen (mondom én, a 14 évemmel) ilyen jó legyen, és könnyedén megírjon saját kútfőből egy dalt, ami ráadásul még kapcsolódik is valamihez.
    Ahhoz pedig már semmit nem tudok hozzáfűzni, hogy a saját képeidet használtad a videóhoz (simán elmehetnél fotósnak, abba a nádasos rózsaszínes-lilás képedbe beleszerettem), az pedig becsülendő, azt hiszem, a sok eltunyult ember között, hogy még olvasol is. (:
    Szóval, további jó olvasást, zongorázást, fotózást, zeneszerzést, ja, és videó készítést, amiket megosztasz velünk =)

    VálaszTörlés
  6. Szia :)
    Hát ez gyönyörű lett, nagyon ügyes vagy :)
    Már régóta olvasom ezt a történetet, és nagyon illik hozzá, tényleg nagyon szép lett.
    Várom majd a többi alkotásod is, nagyon kiváncsi vagyok rájuk :)
    Sok puszi Niki :)

    VálaszTörlés
  7. Csak gratulálni tudok! Simán bemásolhatnám ide timsi hozzászólását, mert minden szavával egyetértek (kivéve az életkort :-D)! Mindenképp benézek még hozzád! :-)

    VálaszTörlés
  8. Tényleg gyönyörű, el tudom képzelni, mennyire meghatottad ezzel a mi Spiritünket. Én sajnos nem tudok zongorázni, és most, 19 éves fejjel sajnálom ezt igazán. Annyira gyönyörű zongoradarabok vannak, és már akkor boldog lennék, ha egyet-kettőt le tudnék játszani. De hát így, marad a hallgatásuk. A tied is megy a listámra. ;) Várom a többit, mert ezt nagyon fogom szeretni. :D

    VálaszTörlés
  9. Szia!!

    Az első reakcióm: Atya Isten!:D

    Ez igazán szép lett! Bámulatos, hogy ezt te írtad!:D
    Igazán büszkék lehetnek a szüleid!Minden elismerésem a tiéd Kedvesem!:D
    Most hallgatom harmadszorra, az első sokk után!:D
    Azt hiszem, hogy Nikivel kell egyet értenem abban, hogy tényleg illik a történethez ez a darab! Igazán lenyűgöztél!:D
    Én tanultam zongorázni, és már hallás után azonnal el akarnám játszani.

    Nagyon kíváncsi lennék rá hogy: Mennyi idő alatt írtad meg? És egyáltalán az egész folyamatra nagyon kíváncsi vagyok! Lécci írd le ezzel kapcsolatban a gondolatidat. Szerintem mindenki kíváncsi rá, hogy mikor, és hogyan kezdtél neki, és hogy mennyi időbe telt, meg hogy, inkább csak játszottad, és utána vetetted papírra, vagy egyszerűen csak úgy jött az egész? Mennyi ideje zongorázol? Bár azt hiszem hogy nagyon rég óta.:D

    Juj! így visszaolvasva elég sok kérdést írtam neked, de nagyon remélem, hogy választ kapunk rájuk, és hogy minél több darabot hallhatunk majd tőled!:D

    Már vagy hatodszorra hallgatom, de még mindig nem tudok betelni vele! Azt hiszem hogy kiteszem Facebook-ra, meg iwiw-en is felhívom rá a figyelmet, mert ez igazán csodálatos!

    Csak így tovább!

    Sok puszit és ihletet!;)

    VálaszTörlés
  10. Ja, és még valami... Nagyon tetszik benne az a váltás, 1:22-nél! :D

    VálaszTörlés
  11. Feláll a hátamon a szőr... Ez nagyon jóóó!!! Édes istenem, konvertálom is le mp3-ba, ezt fogom hallgatni éjjel nappal. Esküszöm, a rajongód lettem! :D Olvasom Spirit történeteit, és én is valahogy így képzeltem el magam előtt úgymond Isa "jellemét". Kis játékos, de magávalragadó. Bár én is ilyen jól tudnék zongorázni...:D Nagyon gratula, és biztos hogy sokszor leszek még a látogatód! :D
    Sok sikert: Zsófi

    VálaszTörlés
  12. szia^^
    hát ez valami fantasztikus!
    én is zongoráázom, vagy valami olyasmi:P sosem próbáltam még ilyet, de ez gyönyörű!
    esetleg a kottákat nem kaphatnám meg?:$
    nagyon szeretném megtanulni én is :)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Gyönyörű lett a dal, egyszerűen imádom. Eddig nem olvastam ezt a fanfictiont, de lehet hogy most elkezdem, ugyanis emiatt a szám miatt kedvet kaptam hozzá. :) Remélem még még sok szerzeményt hallgathatunk tőled. :D

    VálaszTörlés
  14. Szia Kitti!

    Csak gratulálni tudok Neked, hogy zsenge korod ellenére már zeneszerző vagy. Hát igen, a zsenik tehetsége korán megmutatkozik. Minden elismerésem a szüleidé ( ha ők voltak ) akik megszeretették Veled a komolyabb hangvételű zenét, és a zongorát.
    Tudom mennyi gyakorlás és lemondás jár a tudás, megszerzéséért, de mindenért kárpótolnak az összecsattanó kezek, és a dicsérő szavak.
    Nagyon tehetséges vagy, és én is remélem hallunk még Tőled ilyen csodálatos zeneműveket.

    Puszi Terra

    VálaszTörlés
  15. Egyszerűen fantasztikusan ügyes vagy! Én beleszerettem ebbe a dalba! :D Csak így tovább és még nagyon sok hasonló szerzeményt! :D Amit remélem megosztasz velünk is majd! :D Puszi :D

    VálaszTörlés
  16. csak ülök..és hallgatom.. megszólalni nem bírok..és a hideg ráz...:)
    fantasztikus:)ennyi..és azt hiszem ebben minden benne van:):)
    Írj még sok ilyet:)én biztos meghallgatom:):)
    Puszi:)

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Szia Kitti!

    Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál nekem(nekünk;)).

    Nekem is szimpatikusabb Isabella, mint Bella az eredeti történetben.:D

    A szerencsédről pedig még annyit, hogy szerintem nem csak az kell hozzá, és azt a valami, amit nem tudtál megnevezni, szerintem az a tehetség;):D. Az improvizációs óra, pedig csakis a tehetségeden csiszol.:)

    Az anyukámnak is megmutattam a darabod, és Ő is el volt ájulva tőled:D Azt monda, hogy egy igazi tehetség vagy. Megfelelő segítséggel pedig nagyot ugorhatnál azon a bizonyos létrán.(Anyu a történelemért, a művészetért és a kultúráért él-hal. És valamiért mindig meg tudja mondani, hogy kiből lesz valaki. Szóval érdemes rá hallgatni.;))

    És még egy kérdés:
    Mikor hallhatjuk a többi szerzeményedet?:D:D

    Nagyon kíváncsi vagyok arra az 5 darabra, amit említettél. A karácsonyival pedig még jobban felcsigáztál.(Állandóan szenvedek a karácsonyi albumunk elkészítésével...hosszú évek óta ez megy nálam. Ugyanis imádom a karácsonyi dalokat.:D)

    Sok puszit és ihletet!

    VálaszTörlés
  19. Még valami.:Amióta meghallgattam az altatót, csak ezzel együtt tudok olvasni. Segít koncentrálni az adott olvasmányra, és a külvilág megszűnik létezni. Igazán megnyugtató, és fülbemászó.:)

    puszim:*

    VálaszTörlés
  20. Kedves Mosi!

    Megint nagyon köszönöm, és örülök, hogy anyukádnak is tetszett! :)
    Hogy mikor rakom fel a többi dalt, háát... Igazából fogalmam sincs; szeptemberig még vannak dolgaim, aztán sulikezdés; meg azért elég sok idő, mire megcsinálom a felrakható hangot+videót (és ráadásul most Spirit kiírt egy csábító pályázatot is, amire 1 hónap van... :D bár az nem tudom fog-e menni :D)... Szóval lehet, hogy el fog húzódni... :(

    Az a dal, amit az anyukámnak írtam, nem karácsonyi, csak karácsonyra "adtam oda" neki - azért remélem így is tetszeni fog... :D

    Tök jó, hogy segít koncentrálni az olvasmányra. :) Jó olvasást! :)

    Kitti

    VálaszTörlés
  21. Istenem!
    Ez annyira szép... a váltások, minden egyszrűen tökéletes.
    Ilyenkor bánom igazán, hogy abba hagytam a zongorázást. Évek óta itt volt. Porosodott, de ahogyan rátaláltam erre a dalra. Odaültem, és addig nem nyugodtam meg míg igaz percről-percre hallgatva, de le tudtam játszani a dalod.

    Nekem is sokkal szimpatikusabb Isabella:)

    Külön büszkeségünk lettél, ha fogalmazhatok igy a többiek nevében is. Ekkora művész ( ha nem szereted ezt a szót magadra használni legalább mi hadd használjuk rád) ekkora tehetséggel. Csatlakoznék mindabban, hogy a tanárod órái nem megtanítanak komponálni,hanem csiszolják amid van.

    Köszönöm:) hogy meghallgathattam a darabod, és azt is hogy kedvet csináltál ahhoz, hogy zongorázzak.

    Scarlett

    VálaszTörlés
  22. Scarlett: Nagyon örülök, hogy kedvet kaptál a zongorázáshoz. :) Tényleg nagyon. :) Én is köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  23. Hali!
    Én is meghallgattam, nekem is nagyon tetszett! Bár nekem kicsit érthetetlen, h h tudsz úgy kitalálni aztán megjegyezni vmit, h nem kottázod le... De hát nem vunk egyformák. :) Majd a kotta engem is érdekelne, mert én is zongorázok, és ezzel úgy vok mint te: nem viszem túlzásba a gyakorlást (és akkor a legárnyaltabban fogalmaztam) és nehezen tanulom meg azt, ami nem tetszik. Szerencsére a zongoratanárom rájött, h ilyeneket nem érdemes erőltetni és keresni szokott vmi jobbat. :) Pl. Bachhal sose volt semmi bajom.
    Ugye jól hallom, h ezt szintetizátoron játszod? (Ezt csak a saját fülem tesztelése végett kérdezem.)
    Pusz:
    Kisildikó

    VálaszTörlés
  24. Hali!
    Pech, akkor igyekszem tökéletesíteni a fülemet a nem tökéletes felvételekhez. :D
    Bachhoz pedig... hát, ízlések és pofonok. Nekem az első kedvenc zongoradarabom is Bach volt a Zongoraiskola 2-ből, azóta is minden vizsgán játszok egy Bachot.
    De, mint mondtam, ízlések és pofonok, szal tom, h te nem fogod attól kezdve szeretni Bachot, h én leírom, h mennyire szeretem. :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  25. hát csajszi, ez csodaszép!! gratulálok!!! :)

    VálaszTörlés
  26. Hát nem is tudom mit írjak és nem ismerlek annyira (csak mutatták az oldalt) de e elképesztő!Csak gratulálni tudok!És hidd el nem kis dolog ilyen korán ilyen minőségű zenét írni! Minden képen folytasd és csak, hogy tudd én nagy rajongód lettem! Jó zenélést!

    VálaszTörlés
  27. Köszönöm!:)
    (A fenti kommentemet azért töröltem, mert aki akarta/aki kérdezte, már úgyis elolvasta. :))

    VálaszTörlés
  28. Kedves Kitti!

    Hugom hívta fel a figyelmemet erre a művedre. Ő is állandóan fanfiction oldalakat olvas, és onnan ismerte meg. A lényeg az, hogy gratulálni szeretnék az összes művedhez. Imádom a zongoraszót, akartam én is tanulni egy időben, csak csuklóműtét, és utólagos fájdalmak miatt sajnos kimaradt az életemből. :/ Hiába fiatalabb vagy, Én 18 éves fejjel leborulok előtted. Csodálom a tehetséged. Nyomom fogom követni az oldaladat, és remélem, hogy nagyon sok hasonló szépségű dalt hallhatok még tőled. (Mellesleg nagy kérés lenne hogy elküldd nekem csak a hangfájlt? :$ Ha youtube-ról rippelem le, nagyon sokat veszt a minőségéből, és minőség szempontjából maximalista vagyok. :) Ha megoldható az e-mailem: gabor1105[kukac]gmail[pont]com

    Szép napot kíván:
    Gábor

    VálaszTörlés
  29. Köszönöm szépen! :) (Küldöm!)

    VálaszTörlés